Sponsoren

Goudapot

GoudApot helpt je graag verder! Of het nu een buurtfeest is of een grote en stadsbrede activiteit. Kunst met grote of kleine K. Sportief of een buurtactiviteit. Niets is te gek, als het initiatief maar goed is voor Gouda en zijn inwoners.

Bezoek website


Intratuin

Intratuin Zevenhuizen, een gezellige beleving. Hier vind je wekelijks inspiratie als het gaat om groen, wonen en dier. Via onze facebook pagina blijf je op de hoogte van evenementen, interessante acties en scherpe aanbiedingen.

Bezoek website


Thiers 2wielers

In onze winkel kunt u terecht voor de aankoop van fietsen, e-bikes, gerecyclede fietstassen, onderdelen en fietsaccessoires. In onze werkplaatsen kunt u terecht voor het onderhoud en reparaties aan uw fiets. Wij hebben de kennis in huis om aan elk type fiets alle soorten van onderhoud en herstellingen uit te voeren.  Daarnaast geven we ook advies op maat.

Bezoek website


Fysiotherapie De Doelen

In het centrum van Gouda bevindt zich al meer dan 30 jaar een fysiotherapiepraktijk met een team van ervaren fysiotherapeuten die zich inzetten om patiënten van de beste zorg te voorzien. U kunt bij fysiotherapie Gouda – Fysiotherapie De Doelen terecht voor verschillende klachten. Voor iedere klacht hebben wij een gespecialiseerde fysiotherapeut die u graag van uw klachten afhelpt.

Bezoek website


De Goudse Saxofoonschool

Lessen worden gegeven in een muziekstudio, die voorzien is van moderne opname en afspeelapparatuur ten behoeve van de lessen. Hierdoor kunnen er tijdens de lessen opnames worden gemaakt om het leerproces te begeleiden en te versnellen. 

Bezoek website


Gouda Holland

Gouda Holland is een fabrikant van kabeldraagsystemen voor zowel utiliteit als industrieel gebruik. Jarenlange ervaring en doeltreffende reacties op de steeds veranderende eisen van deze industrie hebben geleid tot een breed scala van gemakkelijk beschikbare industriële kabeldraagsystemen elk geschikt voor zijn eigen specifieke gebied van toepassing.

Bezoek website


J. Hornes & Zn.

Al bijna 100 jaar gespecialiseerd in rioleringswerkzaamheden in Gouda en omstreken. Of het nu gaat om uw woning, tuin, bedrijfspand of bedrijfsterrein, Hornes Rioolwerken kent de weg onder de bebouwing van Het Groene Hart op haar duimpje. Robert Hornes zorgt er als vierde generatie inmiddels voor dat de uitstekende service en rijke (historische) expertise van J. Hornes & Zn. voortgezet wordt waar het gaat om rioleringsvernieuwing- en reparatie, riool ontstoppen, camera inspectie en rookdetectie.

Bezoek website


FitFM

Fysiek en Mentaal Fit met Fit FM. Training op muziek voor kracht, conditie en brein door Peter Paul Post in Gouda. De wekelijkse groepsles van 75 minuten is eenvoudig, afwisselend en motiverend. Iedere week andere muziek! Je wordt fysiek en mentaal sterker, fitter, blijer, rustiger en evenwichtiger.

De trainingslessen worden aangeboden in de vooravond op maandag en woensdag. Meld je aan voor de drie gratis proeflessen, dan weet je echt of het iets voor je is.

Bezoek website


Photography Manoel Chanquion

Photographymanoelchanquion is de website van professioneel fotograaf Manoel Chanquion. Hij richt zich onder andere op portretfotografie, reis- en trouwreportages.

Bezoek website


Ars Vivendi

Ars Vivendi is een praktijk voor Hapthoterapie, Haptonomie en Haptonomische begeleiding rondom geboorte. Overal waar wij in contact zijn met onze omgeving vindt de haptonomie haar toepassing.

Bezoek website

Samenwerkingen

Stedelijke harmonie Caecilia

Cultuur is een belangrijk onderdeel in het leven van de Karnemelksloters. Stedelijke Harmonie Caecilia draagt daar een steentje aan bij. Diverse bewoners hebben al meerdere concerten met plezier bijgewoond. Een agenda treft u op de website.

Bezoek website


Twee Hondjes

Twee Hondjes is een theatergezelschap die op locatie een voorstelling geeft. Uw huiskamer of achtertuin kan uitstekend worden omgetoverd tot een theater. Twee Hondjes maakt dus overal theater. Twee Hondjes maakt ook voor alles theater. Of het nu De Havendagen zijn, of de verjaardag van zes zestigers, of de opening/een jubileum van een bedrijf, of scènes voor een cursus of een training… Het maakt niet uit; Twee Hondjes doet het.

Bezoek website