J. Hornes & Zn.

logo-hornes

J. Hornes & Zn. is een Gouds bedrijf dat al bijna 100 jaar gespecialiseerd is in rioleringswerkzaamheden in Gouda en omstreken. Of het nu gaat om uw woning, tuin, bedrijfspand of bedrijfsterrein, Hornes Rioolwerken kent de weg onder de bebouwing van Het Groene Hart op haar duimpje. Robert Hornes zorgt er als vierde generatie inmiddels voor dat de uitstekende service en rijke (historische) expertise van J. Hornes & Zn. voortgezet wordt waar het gaat om rioleringsvernieuwing- en reparatie, riool ontstoppen, camera inspectie en rookdetectie.

De kaderbuurt

Kadebuurt

De Kadebuurt heeft net als de andere wijken in Gouda een wijkteam. Het is eenvrijwilligersorganisatie die zich richt op het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk in de meest ruime zin. De gemeente is de belangrijkste gesprekspartner. Dit kan gaan over verkeer, speelvoorzieningen maar ook over veiligheid, groen en al die andere dingen die de leefbaarheid van een buurt bepalen.

Tacoyo

logo-tacoyo

Tacoyo is erop gericht lichaam en geest weer in balans te brengen. Het is een combinatie van conditietraining, ademhalings- en yogaoefeningen. Voor meer informatie kunt u naar de website van Tacoyo.

Twee hondjes

hond

Twee Hondjes is een theatergezelschap die op locatie een voorstelling geeft. Uw huiskamer of achtertuin kan uitstekend worden omgetoverd tot een theater. Zie hier voor meer informatie.

Photographymanoelchanquion

manny

Photographymanoelchanquion is de website van professioneel fotograaf Manoel Changuion. Hij richt zich onder andere op portretfotografie, reis- en trouwreportages. Op deze website vindt u meer informatie.

Ars Vivendi

logo-arsvivendi

Ars Vivendi is een praktijk voor Hapthoterapie, Haptonomie en Haptonomische begeleiding rondom geboorte. Overal waar wij in contact zijn met onze omgeving vindt de haptonomie haar toepassing. Zie de website van Ars Vivendi voor meer informatie.

Stedelijk Harmonie Caecilia

logo-shc

Cultuur is een belangrijk onderdeel in het leven van de Karnemelksloters. Stedelijke Harmonie Caecilia draagt daar een steentje aan bij. Diverse bewoners hebben al meerdere concerten met plezier bijgewoond. Een agenda treft u op de website van Stedelijk Harmonie Caecilia.